Standplaatsen


Wilt u heerlijk tot rust komen in een groene omgeving vlakbij de zee, dan is Vakantiepark Nieuw Leven een echte aanrader! Het rustig gelegen park heeft voor elk wat wils. Zo zijn er vaste standplaatsen met voorzieningen voor stacaravans en chalets, zeer ruime plaatsen en uniek in deze omgeving ! Ook zijn er toeristische plaatsen, zeer ruime kavels voor toercaravan, camper of tent. Deze plaatsen zijn geschikt voor een kort verblijf of voor een heel seizoen. 

Vaste plaatsen

De vaste standplaatsen hebben een oppervlakte van cirka 350-400 m2 en zijn voorzien van water, riool, 16 A elektra, TV en een vaste gas-aansluiting. Wifi is op het vakantiepark aanwezig maar ook een vaste aansluiting op het internet behoort tot de mogelijkheden. Honden zijn op het park toegestaan. Het Vakantiepark is het gehele jaar geopend. Prijsindicatie standplaats huur is op aanvraag.

Te Koop

Per heden 20 juli 2024 staat er twee chalets te koop op het vakantiepark, voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

Seizoen plaatsen

De seizoenplaatsen hebben een oppervlakte van cirka 150-200 m2 en zijn voorzien van water, riool, 10 A elektra en TV. Wifi is op de het vakantiepark aanwezig. Honden zijn op het park toegestaan. Voor 2024 is er geen seizoen plaats meer beschikbaar.

Camper plaats

Aan het genieten van Nederland met een rondreis in een camper? U bent van harte welkom op ons park! 
Net na de ingang van ons vakantiepark is een camperplek beschikbaar met aansluiting water, riool, elektra en tv. 

Voor meer informatie kunt u van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00-16.00 uur bellen naar: 0111-651245 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voorwaarden van het vakantiepark

Algemene voorwaarden HiswaRecron en ons huisreglement vindt u hier:

 

Impressie standplaatsen