Standplaatsen


Wilt u heerlijk tot rust komen in een groene omgeving vlakbij de zee, dan is Vakantiepark Nieuw Leven een echte aanrader! Het rustig gelegen park heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er vaste standplaatsen met voorzieningen voor stacaravans zoals vaste gas aansluiting, kabel-tv, elektra, water aan- en afvoer. Ook zijn er toeristische plaatsen voorzien zijn van kabel-tv, elektra, water aan- en afvoer. Deze plaatsen zijn geschikt voor een kort verblijf tot een heel seizoen. 

Seizoen 2019 

Per 2019 zijn er nog enkele jaarplaatsen beschikbaar voor een nieuw aan te schaffen Chalet. De plaatsen hebben een oppervlakte van ca 350-400  m2, zijn voorzien van water, riool 16 A elektra cai en vaste gas aansluiting. Wifi is op de camping aanwezig maar ook een vaste aansluiting op het internet behoord tot de mogelijkheden. Prijsindicatie voor 2019  € 3595,-; bijkomende kosten zijn verbruik nuts, toeristen belasting en eenmalige kosten voor aansluiting op de infra.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen kunt u bellen naar: 0111-651245 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Impressie standplaatsen